Menu
Your Cart
Important notice goes here. Learn more

Informatii transport

Urmarirea comenzii tale

ONORAM COMENZILE  DOAR PE  TERITORIUL ROMANIEI.

IN MUNICIPIUL ARAD LIVRAREA SE FACE IN 24-48 ORE , TAXA DE LIVRARE FIIND DE DOAR 10 LEI

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede pe adresa de email bgfashionro@yahoo.com sau bgfashion@bg-fashion.ro   Colegii nostri de la Suport  vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de BG FASHION

Livrare prin curier (standard sau cu deschidere colet)

Pentru produsele vandute de BG Fashion taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos.

Taxa de livrare este de 20 lei pentru comenzile ramburs si produsele  vandute si livrate de BG Fashion pana la 5.99 kg, peste  aceasta greutate taxa de livrare este de 25 lei.

Taxe de livrare in Easybox Sameday este de 15 lei. Clic pe Show Locker Map si alegeti easybox-ul cel mai apropiat de Dvs. Mai simplu, mai comod.

Taxa de livrare cu deschidere colet este de 30 lei cu Fan Courier, pentru comenzile ramburs si produsele  vandute si livrate de BG Fashion pana la 5.99 kg, peste  aceasta greutate taxa de livrare este de 35 lei.

Taxa de livrare cu plata in cont este de 15 lei pentru comenzile si produsele vandute de BG Fashion pana la 5.99 kg, peste aceasta greutate taxa de livrare este de 20 lei. Livrarea se face dupa ce plata a ajuns in cont.

Taxa de livrare pentru Arad este de 10 lei, pentru comenzile si produsele vandute si livrate de BG Fashion, indiferent de greutate.

ONORAM COMENZILE  DOAR PE  TERITORIUL ROMANIEI.